MPS ABC
Wij besteden veel aandacht aan een veilig en milieuvriendelijk productieproces. Op een verantwoorde en duurzame manier gaan we om met al onze bronnen en we zijn al sinds de start deelnemer aan MPS (milieu programma sierteelt).

Kijk voor meer informatie op www.volgjebloemofplant.nl

MPS-GAP
Per oktober 2014 zijn wij MPS-GAP gecertificeerd. Voor het MPS-GAP certificaat houden wij goed bij welke gewasbeschermers we gebruiken, wanneer apparatuur een onderhoudsbeurt heeft gehad en op welke manier we met de teelt omgaan. Resultaat hiervan: risico-reductie en traceerbare planten. MPS-GAP is gebaseerd op en officieel gebenchmarkt met het bekende GLOBAL G.A.P. certificaat van supermarkt organisaties in Europa.

SKAL
Skal Biocontrole zorgt ervoor dat biologische producten ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen. Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland.

De biologische productie is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. Ook wij zijn in 2018 gestart met het kweken van biologische bomen. Wilt u meer informatie over ons biologisch assortiment neem dan gerust contact met ons op.